Ehdokas

Olen perussuomalainen kolmannen kauden kansanedustaja Helsingin Kontulasta. Eduskuntatyön lisäksi edustan perussuomalaisia Helsingin kaupunginhallituksessa, kaupunginvaltuustossa ja Uudenmaan maakuntavaltuustossa. Toimin myös Helsingin rauhanturvaajat ry:n hallituksessa.

Suurimman osan työurastani olen toiminut poliisina ammatti- ja huumerikostorjunnassa, niin rikostutkijana kuin tutkinnanjohtajanakin. Aloitin Helsingin poliisilaitoksen palveluksessa vuonna 1983 ja suoritin poliisipäällystötutkinnon vuonna 2004. Suoritan tällä hetkellä oikeustieteen maisterin tutkintoa Turun yliopistossa.

Ennen kansanedustajan tehtävää olen toiminut paitsi poliisina, myös kansainvälisissä tehtävissä niin YK:n kuin EU:nkin alaisuudessa. Olen toiminut sotilaspoliisina Libanonissa, kouluttanut irakilaisia poliiseja Jordaniassa sekä toiminut YK:n alaisuudessa sihteeristössä Gazassa ja poliisina Kosovossa. Jordaniassa toimin myös EU:n korruptionvastaisen projektin pysyvänä asiantuntijana. Vuodesta 2015 lähtien olen toiminut ETYJ:n parlamentaarisen yleiskokouksen Suomen valiokunnan jäsenenä ja vuodesta 2017 Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnan jäsenenä.

Minulle tärkeitä yhteiskunnallisia tavoitteita ovat turvallisuus ja oikeudenmukaisuus. Suomen ensisijainen tehtävä on varmistaa turvallisuus, terveys ja koulutus omille kansalaisilleen. Maahamme ei tule päästää sellaisia henkilöitä, jotka vaarantavat suomalaisten turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

EU on heikentänyt Suomen turvallisuustilannetta monella tapaa ja Schengen-alueeseen liittyvä rajatarkastusten poistaminen on osoittautunut kohtalokkaaksi virheeksi. Haittamaahanmuutosta aiheutuvien ongelmien torjuntaa yritetään kaikilla muilla tavoin paitsi puuttumalla varsinaiseen ongelmaan, terroristien käytännössä vapaaseen pääsyyn Schengen-alueelle.

Aselakien kiristämisen sijasta tarvitsemme toimivan rajavalvonnan. Oikeassa hädässä olevia autamme, mutta terroristit, rikolliset ja huijarit on palautettava kotimaihinsa. Suomi ei ole koko maailman sosiaalitoimisto, verorahamme on käytettävä lastemme koulutukseen, sairaiden hoitoon ja vanhusten hoivaan turvapaikkaturistien ilmaisen elämän sijasta.

Äänestämällä minut Euroopan parlamenttiin varmistat, että Suomea edustaa kokenut ja asiantunteva henkilö, joka puolustaa Suomen kansallista etua ja taistelee korruptiota sekä Suomen kustannuksella hyötymistä vastaan.